UTISCI I PRIZNANJA


Tatjana_jevdjovic“Jako smo zadovoljni angažovanjem AT Consalting agencije jer nam je pomoć u ovom periodu razvoja firme vrlo važna naročito sa aspekta sagledavanje naših problema i donošenja planskih dokumenata u kojima smo zajedno učestvovali. Konsultanti su nam preneli svoja stručna znanja kroz obuke i razgovore, ali su nas i moderisali i pomagali nam da sami iznesemo svoje ideje na jedan sistematičniji i planski način, što ćemo ubuduće pokušati sami da primenjujemo. Ceo projekt je meni i mojim zaposlenima omogućio fokus na trenutne probleme sa kojima se suočavamo i na mogućnost prevazilaženja i razvoja novih usluga, odnosno prvenstveno načina privlačenja novih klijenata putem Interneta.”
Tatjana Jevđović, vlasnica holističkog centra Beauty Imagini

Gordana Djurdjevic
“Sajt je racionalno organizovan, uz poštovanje visokih estetskih kriterijuma. Zahvaljujući njemu sam stekla poverenje i ostvarila saradnju sa nekim uglednim multinacionalnim kompanijama.
Jednostavno, moj sajt je pametan i lep.”

Gordana Đurđević, direktorka i suvlasnica  Slovo d.o.o.

Miroslava_Jovanovic
“I opet je oko Sajma rukotvorina sve počelo od Tiće – Tijana Sekulic (AT Consulting) Marijina i moja veeeelika podrška. I ne samo naša….celog Udruženja poslovnih žena Srbije / Association of Business Women in Serbia. Hvala Ti u ime svih nas!”

Miroslava Jovanović, direktorka Novex d.o.o.

 

NAGRADE I PRIZNANJA

 

Cvet uspeha za ženu zmaja 2008.
Kategorija “naj-model”, Tijana Sekulić , Beograd detaljnije na sajtu ekapija.com…

Prva nagrada na petom Medjunarodnom festivalu digitalne umetnosti Arttech 2005. za sajt www.zorkapharma.com

Prva nagrada na šestom Medjunarodnom festivalu digitalne umetnosti Arttech 2006. za sajt www.cokolada.co.yu detaljnije…